Disclaimer

• Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, teksten en combinaties daarvan zijn beschermd door de auteur. Deze rechten van inhoud en beeldmateriaal berusten bij RubenvanderSterren.nl Fotografie. Zonder schriftelijk voorafgaande toestemming van RubenvanderSterren.nl Fotografie, is het niet toegestaan deze op enigerlei te kopiëren of te veelvoudigen.

• Nieuws Artikelen

De geplaatste (nieuws)artikelen zijn rechtstreeks overgenomen van de bron; de opinie van de auteur hoeft niet overeen te komen met die van RubenvanderSterren.nl Fotografie of overeen te komen met de werkelijkheid.
RubenvanderSterren.nl Fotografie wordt met uiterste zorg samengesteld, maar kan niet aansprakelijk worden gehouden voor onjuistheden / onvolledigheden in de aangeboden content, daar deze is gebaseerd op de informatie die op dat moment bekend / beschikbaar was.

• Beeldmateriaal ongevallen/incidenten

De privacy van slachtoffers en/of betrokkenen bij ongevallen en incidenten zal zoveel mogelijk worden gewaarborgd. Personen en kentekens van eventuele betrokken voertuigen worden indien mogelijk onherkenbaar gemaakt. Na levering van beeldmateriaal aan lokale, regionale en landelijke media, kan het voorkomen dat kentekens of betrokkenen niet onherkenbaar zijn gemaakt. De keuze om kentekens of betrokkenen onherkenbaar te maken ligt in dat geval bij de redactie van het medium.

• Overnamen en/of gebruik van beeldmateriaal

Voor het gebruik van geplaatste beeldmateriaal op websites,drukwerk of ander persoonlijk of publiek gebruik, is toestemming nodig van de auteur. Mocht u gëinteresseerd zijn in één of meerdere foto’s, dan kunt u contact opnemen met de beheerder/auteur via de contact-pagina.